logo

Elisa Residence

Disponibilitate apartamente

Elisa Residence Bacău

Apartamente sigure, intr-o zonă liniștită, cu prețuri avantajoase, perfecte pentru familia ta, sau pentru investiții cu randament ridicat | ✅ locuri de parcare | ✅ flexibilitate finisaje.

VANDUT INTEGRAL

Scara A

30 de apartamente

VANDUT INTEGRAL

Scara B

35 de apartamente

IN CONSTRUCTIE

Scara C

35 de apartamente, finalizare in septembrie 2024

Vezi apartamentele & prețurile

.

Scara D

35 de apartamente, finalizare in 2025

.

Scara E

30 de apartamente, finalizare in 2026

Calea Moldovei 190, Bacau

Apartamente pe gustul tau

Elisa Residence reprezintă o oază urbană de eleganță și confort în inima frumoasei Bacău. Cu o viziune axată pe calitate și inovație, ne dedicăm să construim nu doar locuințe, ci și visuri transformate în realitate

 

Complexul nostru oferă apartamente moderne, facilități de lux și o comunitate prietenoasă.

 

Experimentează rafinamentul vieții la Elisa Residence - unde fiecare detaliu este construit cu pasiune și grijă pentru a îndeplini cele mai exigente standarde.

Finisaje și Dotări

”Experimentează rafinamentul absolut cu finisaje de înaltă calitate și dotări moderne. Creează-ți spațiul ideal cu detalii elegante și funcționalitate desăvârșită."

Descoperă Eleganța în Aer Liber Exteriorul Unic al Complexului Elisa Residence

Cu o prezență impunătoare și o atenție meticuloasă la detalii, exteriorul complexului nostru reprezintă un adevărat peisaj urban, integrând frumusețea naturală în inima orașului. Iată de ce vei adora să trăiești la Elisa Residence:

 • Grădini Urbane și Alei Cochete
 • Locuri de Relaxare Sub Cerul Deschis
 • Arhitectură Urbană
 • Iluminare Ambientală
 • Loc de Joacă pentru Copii

  Contactează-ne cu Ușurință

  Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe călătoria ta către noul cămin la Elisa Residence.

  Completează simplu formularul de contact de mai jos, iar un membru al echipei noastre te va contacta în cel mai scurt timp.